Aktualno Sport

Bočanje seniori i juniori

Vodeći dvojac na tablici Hidroelektrana i Metković ostvarili su u ovom kolu gostujuće pobjede i tako zadržali vrh tablice i jednaki razmak. Hidroelektrana je pobjedila Umčane u boćarskoj dvorani u Bastu, loše su otvorili utakmicu, nakon brzinskog izbijanja domaćin je imao vodstvo 8:2, ali tada slijedi preokret i u preostalih 6 disciplina, boćari Hidroelektrane pobjeđuju u 5. Boćari Komolca ostvarili su uvjerljivu pobjedu nad gostima sa Hvara. Župa Dubrovačka nažalost je izgubila na domaćem terenu veoma važnu utakmicu u borbi za opstanak u ligi protiv gostiju iz Otoka.

Raspored 12. kola igra se 10.02.2018. u 15,00 sati:

Hidroelektrana – Primošten

Naklice – Župa Dubrovačka (11.02.2018.)

Otok – Povljana

Metković – Komolac

Zlatan Otok – Umčani (11,45)

 

Mladi boćari naše Županije nisu nastupali u ovom kolu, jer je boćarska dvorana ovaj vikend bila zauzeta, pa će se utakmica sa Komižom odigrati naknadno. Mladi boćari Šibensko-kninske županije pobjedom nad BC Sinj, izjednačili su se bodovno sa našom ekipom, ali oni imaju odigranu utakmicu više. Mladi splićani bili su bolji od zadrana, dok su u zaostaloj utakmici na Komiži između domaćinai ŠB Donat – Zadar bilo nerješeno.

Što se prvenstvo primiče kraju postaje sve zanimljivije, tko će izboriti bolju poziciju za doigravanje. Našim najmlađim boćarima predstoji odigravanje dviju zaostalih utakmica sa Komižom, te gostovanja kod Splićana i domaćinstvo protiv Šibenčana.

Raspored 9. kola igra se 18.02.2018. u 13,00 sati:

BS DNŽ – BS ŠKŽ (25.02.2018.)

BK KOMIŽA – BS SDŽ

ŠB DONAT – Zadar – BC SINJ