Aktualno Župski turizam

Turistička zajednica – privatnim iznajmljivačima

Poštovani,

Turistička zajednica općine Župa dubrovačka je u suradnji s tvrtkom IT Usluge d.o.o. iz Župe dubrovačke izradila novu web stranicu turističke zajednice na domeni www.dubrovnik-riviera.hr

Uz razni informativni i interaktivni sadržaj nova web stranica sadrži ponudu na hrvatskom i engleskom jeziku privatnog smještaja u općini Župi dubrovačkoj. Kako bi ponuda privatnog smještaja na web stranici turističke zajednice bila kvalitetna te na najbolji način predstavljala Vas iznajmljivače i vaše smještajne jedinice odlučili smo zajedno s Vama pokrenuti projekt s ciljem da to zajednički i ostvarimo.

Svaki iznajmljivač koji se oglasi na web stranici turističke zajednice općine Župa dubrovačka dobit će i unikatan link na svoju stranicu pod kojim se njegov smještaj prezentira, primjer:

www.dubrovnik-riviera.hr/apartment-sunset

Klikom na vaš unikatan link otvara se web stranica smještajne jedinice/objekta sa svim vašim sadržajem, galerijom fotografija, kartom itd.

Na ovaj način smo Vam omogućili internet prezentaciju vašeg smještaja što je najbliže vlastitoj web stranici.

Svoj link iznajmljivač može slobodno koristiti u sve prezentacijske svrhe svoje smještajne jedinice/objekta kao što su: posjetnice, brošure, razni internet portali itd.

Potrebno je naglasiti da se lista tj. poredak smještajnih jedinica/objekata kreira nasumično (slučajnim odabirom) svaki put kada neki internet korisnik otvori ponudu privatnog smještaja na web stranici turističke zajednice, na ovakav način svi iznajmljivači imaju jednake uvjete.

Ukoliko želite biti u ponudi privatnog smještaja na novoj web stranici turističke zajednice općine Župa dubrovačka trebate dostaviti sljedeći materijal:

 • naziv smještajne jedinice/objekta
 • fotografije smještajne jedinice/objekta u visokoj rezoluciji
 • ime i prezime vlasnika (kontakt osoba)
 • adresa smještajne jedinice/objekta
 • kapacitet smještajne jedinice/objekta (ukupan broj osoba)
 • kontakt telefon/mobitel
 • kontakt email adresu
 • GPS koordinate (nije obavezno)
 • link na vlastitu web stranicu (nije obavezno)
 • opisni tekst smještajne jedinice/objekta na hrvatskom i engleskom jeziku (nije obavezno)
 • video materijal: YouTube, Vimeo … (nije obavezno)

Materijal se dostavlja tvrtki IT Usluge d.o.o. putem email-a ili osobno dostavljate materijal u digitalnom obliku na USB flash memoriji tj. USB stick-u.

Kontakt osoba g. Ivan Klaić

Email adresa: info@it-usluge.com

Adresa poslovnice: Međine 9, 20207 Mlini (na skretanju za Postranje butiga „Sve za školu“, IT Usluge)

Kontakt telefon: +385 20 487 001

Kontakt mobitel: +385 98 933 5714

Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak od 08:00 do 16:00 sati

 

Za sve tehničke upite ili nejasnoće vezano za prikupljane i dostavu potrebnih materijala obratite se tvrtki IT Usluge d.o.o.

Troškove Vaše prve prezentacijske stranice na hrvatskom i engleskom jeziku snosit će Turistička zajednica općine Župa dubrovačka. Trošak eventualnih budućih izmjena nije uključen u ovaj projekt, te ukoliko u budućnosti budete htjeli raditi izmjene na vašim prezentacijskim stranicama (dodavanje novih fotografija, izmjena kontakt podataka i sl.) iste možete dogovoriti s tvrtkom IT Usluge d.o.o. koja je zadužena za administraciju i održavanje naše web stranice.

S poštovanjem,

Vaša Turistička zajednica